Syddansk Vækstforum

Til Region Syddanmark

Nyhedsarkiv

Vestdanmark forenkler virksomheders adgang til erhvervsfremme
11. november 2016
Et partnerskab mellem de tre vestdanske vækstfora skal styrke erhvervssamarbejdet og lette virksomhedernes vej til viden, investeringer og kvalificeret arbejdskraft.
Annoncering - Indkaldelse af ansøgninger: Etablering af et Pre Scale-up Initiativ
26. oktober 2016
Syddansk Vækstforum og regionsrådet har besluttet at afsætte 6 mio. kr. til et Pre Scale-up Initiativ, der skal øge optagelsen af syddanske iværksættere og unge virksomheder med potentiale til at kunne indgå i elitetræningscentrene i Scale-up Denmark
Konference om grøn omstilling i danske virksomheder
17. oktober 2016
Få inspiration til grøn omstilling i danske virksomheder, og hør om potentialet ved cirkulære forretningsmodeller og optimering af virksomheders energi- og ressourceforbrug
Hvem kan spotte de næste syddanske erhvervsgiganter?
6. oktober 2016
Syddansk Vækstforum sætter nu seks mio. kr. af til at spotte og opkvalificere unge syddanske virksomheder, der har potentiale til at vokse sig rigtig store.
Forældrekampagne skal få flere unge til at vælge erhvervsuddannelser
20. september 2016
Forældre ved alt for lidt om erhvervsuddannelserne, og derfor fortsætter flertallet af unge med at vælge en gymnasial uddannelse. Nu skydes en kampagne i gang , som skal klæde forældre bedre på til at tale om uddannelse med deres børn. For arbejdsgiverne skriger på flere faglærte.

Region Syddanmark | Damhaven 12 | 7100 Vejle | Email: kontakt@regionsyddanmark.dk | Tlf: 76 63 10 00 | Fax: 76 63 20 00