Syddansk Vækstforum

Til Region Syddanmark

Nyhedsarkiv

Konference om grøn omstilling i danske virksomheder
17. oktober 2016
Få inspiration til grøn omstilling i danske virksomheder, og hør om potentialet ved cirkulære forretningsmodeller og optimering af virksomheders energi- og ressourceforbrug
Hvem kan spotte de næste syddanske erhvervsgiganter?
6. oktober 2016
Syddansk Vækstforum sætter nu seks mio. kr. af til at spotte og opkvalificere unge syddanske virksomheder, der har potentiale til at vokse sig rigtig store.
Forældrekampagne skal få flere unge til at vælge erhvervsuddannelser
20. september 2016
Forældre ved alt for lidt om erhvervsuddannelserne, og derfor fortsætter flertallet af unge med at vælge en gymnasial uddannelse. Nu skydes en kampagne i gang , som skal klæde forældre bedre på til at tale om uddannelse med deres børn. For arbejdsgiverne skriger på flere faglærte.
Hvem bliver de nye højvækstvirksomheder?
23. august 2016
I løbet af efteråret går jagten ind på de 355 iværksættere og mindre virksomheder, der skal med i regionernes fælles eliteprogram Scale-up Denmark. Det skal være virksomheder med et ekstraordinært vækstpotentiale, og de vil få adgang til stærke, faglige miljøer og intensiv træning.
Viden skaber vækst
7. juni 2016
Erhvervsstyrelsen er aktuel med en casesamling, hvor små og mellemstore virksomheder fortæller om deres positive udbytte af at deltage i strukturfondsprojekter. Budskabet i Viden skaber vækst er kort fortalt, at virksomheder, der får tilført ny viden, vækster. Læs i publikationen bl.a. om projekt ”Automation i Syd”, der blev godkendt af Syddansk Vækstforum, og hvor virksomheden 3D Inventar deltog med succes.

Region Syddanmark | Damhaven 12 | 7100 Vejle | Email: kontakt@regionsyddanmark.dk | Tlf: 76 63 10 00 | Fax: 76 63 20 00