Gå til indhold

Syddansk Vækstforum

Til forsidenTil Region Syddanmark

ForsidepilNyheder

Nyheder

De 10 seneste nyheder
Udbud: Hvem kan udvikle de næste giganter indenfor Robotteknologi og Oplevelseserhverv?
I Danmark mangler vi virksomheder, der vokser sig rigtig store og skaber mange arbejdspladser. Derfor har de regionale vækstfora sat skub i udviklingen med initiativet Scale-up Denmark i samarbejde med regionerne og Erhvervsstyrelsen.
07.02.2017
Hvordan hjælper vi bedst udsatte borgere på kanten af arbejdsmarkedet?
Syddansk Vækstforum inviterer til informations- og dialogmøde om udfordringer og potentialer i forbindelse med social inklusion af udsatte borgere på kanten af arbejdsmarkedet.
10.01.2017
Workshop: Industri 4.0 som regional vækstskaber
Vækstforum har fået udarbejdet en regional kortlægning af Industri 4.0-potentialer og muligheder for syddanske virksomheder og inviterer til drøftelse af kortlægningens resultater d. 3. jan. kl. 14.30 i Regionshuset.
13.12.2016
Nyt elitetræningscenter for robotteknologi
Et nyt syddansk elitetræningscenter skal hjælpe unge lovende robotvirksomheder med at vokse sig store på rekordfart. Syddansk Vækstforum afsætter 10 mio. kroner til centeret.
07.12.2016
Vestdanmark forenkler virksomheders adgang til erhvervsfremme
Et partnerskab mellem de tre vestdanske vækstfora skal styrke erhvervssamarbejdet og lette virksomhedernes vej til viden, investeringer og kvalificeret arbejdskraft.
11.11.2016
Annoncering - Indkaldelse af ansøgninger: Etablering af et Pre Scale-up Initiativ
Syddansk Vækstforum og regionsrådet har besluttet at afsætte 6 mio. kr. til et Pre Scale-up Initiativ, der skal øge optagelsen af syddanske iværksættere og unge virksomheder med potentiale til at kunne indgå i elitetræningscentrene i Scale-up Denmark
26.10.2016
Hvem kan spotte de næste syddanske erhvervsgiganter?
Syddansk Vækstforum sætter nu seks mio. kr. af til at spotte og opkvalificere unge syddanske virksomheder, der har potentiale til at vokse sig rigtig store.
06.10.2016
Forældrekampagne skal få flere unge til at vælge erhvervsuddannelser
Forældre ved alt for lidt om erhvervsuddannelserne, og derfor fortsætter flertallet af unge med at vælge en gymnasial uddannelse. Nu skydes en kampagne i gang , som skal klæde forældre bedre på til at tale om uddannelse med deres børn. For arbejdsgiverne skriger på flere faglærte.
20.09.2016
Hvem bliver de nye højvækstvirksomheder?
I løbet af efteråret går jagten ind på de 355 iværksættere og mindre virksomheder, der skal med i regionernes fælles eliteprogram Scale-up Denmark. Det skal være virksomheder med et ekstraordinært vækstpotentiale, og de vil få adgang til stærke, faglige miljøer og intensiv træning.
23.08.2016
Viden skaber vækst
Erhvervsstyrelsen er aktuel med en casesamling, hvor små og mellemstore virksomheder fortæller om deres positive udbytte af at deltage i strukturfondsprojekter. Budskabet i Viden skaber vækst er kort fortalt, at virksomheder, der får tilført ny viden, vækster. Læs i publikationen bl.a. om projekt ”Automation i Syd”, der blev godkendt af Syddansk Vækstforum, og hvor virksomheden 3D Inventar deltog med succes.
07.06.2016

Siden er sidst opdateret 7-2-2017

Region Syddanmark | Damhaven 12 | 7100 Vejle | Email: kontakt@regionsyddanmark.dk | Tlf: 76 63 10 00 | Fax: 76 63 20 00