Gå til indhold

Syddansk Vækstforum

Til forsiden

ForsidepilNyhederpilForside historierpilStyrket samarbejde om erhvervsfremme

Styrket samarbejde om erhvervsfremme

Syddansk Vækstforum styrker samarbejdet med UdviklingsRåd Sønderjylland om energi- og produktionsteknologi, fødevareområdet og logistik.

Det sker med indgåelse af et erhvervspartnerskab, som skal være med til at skabe fælles retning for større indsatser frem til 2019.

Syddansk Vækstforum og UdviklingsRåd Sønderjylland har en fælles interesse i at styrke Sønderjylland som et regionalt centrum for vækst og gavne virksomhedernes vilkår for vækst.

Ud over et styrket samarbejde om de tre sønderjyske styrkepositioner har erhvervspartnerskabet også fokus på et tæt samarbejde om etableringen af det nye Center for Industriel Elektronik i Sønderborg. Det skal være med til at skaffe landsdelen den kvalificerede arbejdskraft, der er en forudsætning for fortsat vækst indenfor energi- og produktionsteknologi. 

Der vil også blive arbejdet på at udnytte erhvervsmæssige potentialer i forbindelse med etablering af Aeronautical Center of Exellence – Denmark (ACE) i Vojens med fokus på flyvedligeholdelse. Desuden arbejdes der på en udbygning af det grænseoverskridende erhvervssamarbejde.

UdviklingsRåd Sønderjylland er et offentligt- privat partnerskab og arbejder for at styrke og udvikle landsdelens erhvervsklynger, rammebetingelser og relationer.

Når Syddansk Vækstforum indgår erhvervspartnerskaber, sker det for at skabe øget sammenhæng og koordinering af indsatserne inden for erhvervsfremme.

Her finder du aftalen mellem Syddansk Vækstforum og UdviklingsRåd Sønderjylland


Siden er sidst opdateret 23-8-2017

Region Syddanmark | Damhaven 12 | 7100 Vejle | Email: kontakt@regionsyddanmark.dk | Tlf: 76 63 10 00 | Fax: 76 63 20 00