Gå til indhold

Syddansk Vækstforum

Til forsiden


ForsidepilNyhederpilForside historierpilKom med til Industriens Uge

Kom med til Industriens Uge

industriens uge

Onsdag den 1. november afholder Syddansk Vækstforum i samarbejde med DYKON A/S arrangementet ”Digital omstilling – din vej til vækst?” i industriens uge.

Arrangementet henvender sig til alle interesserede, men særligt produktionsvirksomheder, der vil have indblik i de muligheder, der ligger i fremtidens industri. Arrangementet afholdes hos virksomheden DYKON A/S, der vil fremvise, hvordan de har skabt vækst i virksomheden via gradvist at indfase nye teknologier som simulering og cloud-baseret dataopsamling. DYKON A/S erfaring suppleres med den nyeste viden på området fra Mads Clausen instituttet og til slut giver Region Syddanmark, Syddansk Vækstforum og projektpartneren Trekantsområdet en introduktion til, hvordan syddanske virksomheder selv kan få hjælp og vejledning til at omstille sig digitalt i en ny regional digitaliseringsindsats.

Her kan du læse det fulde program for arrangementet.

 

Arrangementet er gratis og åbent for alle, men da der er et begrænset antal pladser, fordeles de efter “først til mølle”-princippet.

Gratis tilmelding:    TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfrist: Søndag den 29. oktober

Tid: Onsdag den 1. nov. 2017 – 14.00-16.00

Sted: DYKON A/S – i showroom-lokalet, Kongsbjerg 15, 6640 Lunderskov

 

Industriens Uge afholdes i uge 44 og sætter spot på produktionsvirksomhedernes betydning for vækst og beskæftigelse. I hele uge 44 vil der være flere forskellige arrangementer, som du kan læse mere om på Industriens uges hjemmeside.


Siden er sidst opdateret 13-10-2017

Region Syddanmark | Damhaven 12 | 7100 Vejle | Email: kontakt@regionsyddanmark.dk | Tlf: 76 63 10 00 | Fax: 76 63 20 00